avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune- masa succesorala terenuri in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune- masa succesorala terenuri in intravilan- costuri notar

Bună ziua,

Am rugamintea sa-mi spuniti daca se mai poate incheia o succesiune la notar la 1 an și jumătate de la deces? Ce costuri ar presupune aceasta cu aproximație pentru teren intravilan 5 000 mp, casa și 250 mp teren intravilan?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ana antonia , utilizator 13:37, 3 Decembrie 2016
Buna ziua,
Da, puteti dezbate succesiunea la notar daca toate partile se inteleg.
Costurile vi le poate spune DOAR un notar in functie de tipul de teren, amplasare, etc.
Mulțumesc frumos!

Îmi puteți spune dacă pentru terenul intravilan care este compus din 5 parcele este nevoie de cadastru pentru fiecare parcela?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Exista doua terenuri despartite de un drum.Un teren de 1500 mp. si altul de 1000 mp. Ambele terenuri se afla pe acelasi titlu de proprietate. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire bratubotan bratubotan Suntem trei mostenitori si dorim sa facem succesiunea. Mentionez ca ambii parinti sunt decedati. Succesiunea consta in : a) teren arabil extravilan 21800 ... (vezi toată discuția)
Succesiune emine emine Buna ziua, Tatal unei prietene a decedat acum 7 ani. Dupa deces nu s-a facut scuccesiune. In decembrie 2014 a decedat si mama ei. Care este procedura cea ... (vezi toată discuția)