avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penitenciar Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penitenciar Germania

Azi m-a sunat cineva si mi-a zis ca fratele meu e in arest in germania de 2 zile (el ar fi trebuit sa ajungă acasa ieri ) .
Cum pot da de el ?
Cel mai recent răspuns: Anca DDAVIDESCU , utilizator 10:04, 10 Decembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa sunati intai pe frate.
Daca nu raspunde sunati rude cunoscute cu care este plecat.
In cel mai rau caz sunati la administratia penitenciarelor din Germania.
Nu trimiteti bani nimanui fara sa fiti convins ca ajung la frate si ca este persoana cunoscuta.
Am primit înștiințare ca este in închisoarea din Bamberg! cum pot afla de ce este acolo,daca are avocat din oficiu?.
De ce nu are dreptul sa sune ??
Este inchis de 11 zile si nici un semn din partea lui! Multumesc pentru eventualele răspunsuri
Am primit înștiințare ca este in închisoarea din Bamberg! cum pot afla de ce este acolo,daca are avocat din oficiu?.
De ce nu are dreptul sa sune ??
Este inchis de 11 zile si nici un semn din partea lui! Multumesc pentru eventualele răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat în germania Anca DDAVIDESCU Anca DDAVIDESCU Bună ziua! Fratele meu este arestat în Germania de 2 luni ! Nu știm nimic de atunci (am primit doar o înștiințare ca a fost arestat atunci). Acum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! logodnicul meu a fost arestat în ungaria, inițial ... Marcu Loredana Marcu Loredana Bună ziua! Logodnicul meu a fost arestat în Ungaria, inițial dându-i arest preventiv pentru 72 de ore. Ce se poate face pentru a afla care este avocatul ... (vezi toată discuția)
Am fost sunata de la un penitenciar din italia raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua.Poate mai mult ca sigur intrebarea mea suna prosteste...dar am fost sunata de la penitenciarul unde se afla cumnatul meu in italia de un an si mi s-a ... (vezi toată discuția)