avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren agricol

doresc sa fac succesiunea dupa bunici pentru terenuri agricole si paduri in jud. Valcea si avand in vedere programul national de cadastru si carte funciara 2015-2023 ma poate ajuta acest program pentru a face o cheltuiala mai mica pentru succesiune? Care este procedura sa pot beneficia de acest program? sau de ordinul 1125/2016 din 28.09.2016 certificate de mostenitor eliberate gratuit?
Cel mai recent răspuns: mariman , utilizator 14:04, 3 Decembrie 2016
Buna ziua,
Depinde cand au decedat bunicii, evenualii unchi si matusi si parintii
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Ce legatura are cu data decesului faptul ca vreau sa beneficiez de lege?
Bunicul a decedat de 20 ani si unchii m-au imputernicit pe mine sa ma ocup.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire reading reading Daca platesc azi pentru certificatul de mostenitor pot sa recuperez banii( si in cat timp) conform legii 150/2015 sau trebuie sa astept pana se face cadastru ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)