avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Perioada fiscala - 070 declaratie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Perioada fiscala - 070 declaratie

Buna ziua,

Trebuie sa depun la finante declaratia 070 in luna in curs (decembrie 2016) pentru ca am depasit limita de 220 000 RON la cifra de afaceri insa nu stiu care varianta trebuie sa aleg la punctul 1.11 (Perioada fiscala). Sunt 4 optiuni:

1. lunara
2. trimestriala
3. semestriala
4. anuala

Am cititi si instructiunile declaratiei dar nu-mi este clar care optiune ar trebui sa aleg. Practic nu inteleg la ce se refera punctul 1.11. Daca cumva se refera la intervalul la care as dori EU sa depun declaratia de TVA atunci as alege punctul 2 (trimestriala) insa problema e ca nu inteleg bine punctul 1.11 (Perioada fiscala) din declaratie.

Ma poate lamuri cineva ?

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 - unde trec prestarile de servicii intracomunitare in care beneficiarul face taxare inversa? alexberi alexberi 1. Pentru Declaratia 300 - unde se trec prestarile de servicii intracomunitare in care beneficiarul face taxare inversa? Furnizorul serviciilor este din ... (vezi toată discuția)
Felul declaratiei - 070 declaratie lelek lelek Sunt PFA din 2010 si pana acum nu a trebuit sa depun declaratia 070. Insa acum am atins limita de 220 000 RON la cifra de afaceri si trebuie sa depun. La ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin pfa - servicii foto m2gica m2gica Buna ziua...Vreau sa ofer servicii fotografice ...Pot sa devin pfa? De ce am nevoie si ce implica asta ? Care sunt obligatiile mele catre stat? Pot elibera ... (vezi toată discuția)