avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Felul declaratiei - 070 declaratie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Felul declaratiei - 070 declaratie

Sunt PFA din 2010 si pana acum nu a trebuit sa depun declaratia 070. Insa acum am atins limita de 220 000 RON la cifra de afaceri si trebuie sa depun.

La Sectiunea I din declaratie (Felul Declaratiei) nu stiu ce sa bifez, sunt 3 optiuni:

1. Declaratie de inregistrare fiscala
2. Declaratie de mentiuni
3. Declaratie de radiere

Optiunea 3 (Declaratie de radiere) cu siguranta nu bifez. Insa avand in vedere ca la infiintarea firmei nu am depus aceasta declaratie nu stiu care punct sa bifez, punctul 1 sau 2.

Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:26, 3 Decembrie 2016
Varianta 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada fiscala - 070 declaratie lelek lelek Buna ziua, Trebuie sa depun la finante declaratia 070 in luna in curs (decembrie 2016) pentru ca am depasit limita de 220 000 RON la cifra de afaceri insa ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfi phantomini phantomini Buna seara! Sunt Pfi si in curand trebuie sa suspend activitatea pentru a intra in concediul de ingrinire a copilului. Imi puteti spune va rog ce am de ... (vezi toată discuția)