avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare activitate PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare activitate PFI

Buna seara!
Sunt Pfi si in curand trebuie sa suspend activitatea pentru a intra in concediul de ingrinire a copilului. Imi puteti spune va rog ce am de facut. Am inteles ca trebuie depusa declaratia 200 cu venitul realizat de la inceputul anului si declaratia 070. Ce bifez la motivul depunerii declaratiei:(( 070? Am variante: inregistrare, mentiuni si radiere. Mai trebuie altceva? O cerere de susendare sau alte documente?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: phantomini , utilizator 20:51, 19 Martie 2017
Veti depune formularul pe care l-ati depus si la infiintare, parca 020, alaturi de d200 si d220. E vorba de radiere. Formularul 070 doar daca e vorba de pfa deschis la registrul comertului.
Daca cumva ati depus si d600, atunci acum depuneti d601 pentru a va scoate din evidente ca platitor la contributia la pensie.
Am depus d600 dar intre timp nu m-am incadrat cu suma si de anul trecut am contract separat cu casa de pensii. La ei anulez contractul. Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa Blacke Blacke Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA neplatitor de TVA? (vezi toată discuția)
Plata contributi la pensie pentru pfa Ramona24 Ramona24 Daca PFA -ul a fost infiintat cu ianuarie 2015, trebuie pe anul 2015 in curs platita contributia de pensii sau in 2016 pentru 2015. Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie sa depuna un pfa cu norma de venit? mariusa34 mariusa34 Buna ziua, Tocmai am infiintat un PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA. Nu sunt salariat. Imi puteti confirma va rog ca declaratiile pe care trebuie ... (vezi toată discuția)