avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu cabinet stomatologic

Buna ziua,

Doresc sa inchiriez un spatiu in vederea deschiderii unui cabinet stomatologic. Proprietatea este una privata( casa de locuit) si NU are destinatie de spatiu comercial. Se poate semna un contract de inchiriere in care sa se specifice ca se inchiriaza spatiul cu destinatia de cabinet dentar sau este necesara modificarea destinatiei in spatiu comercial? Precizez ca se afla in zona rurala. Nu necesita nici un fel de modificare exterioara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:06, 4 Decembrie 2016
Daca este vorba despre activitate care urmeaza a se desfasura in casa-nu in imobil de locuit in comun,este suficient incheierea unui contract de locatiune care sa precizeze ca urmeaza sa se presteze activitatea de cabinet stomatologic,termen,obligatii reciproce parti,conditii reziliere,solutionare litigii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu pt cabinet medical carmenl_2016 carmenl_2016 Buna ziua, Doresc sa inchiriez un spatiu in vederea deschiderii unui cabinet stomatologic. Proprietatea este una privata( casa de locuit) si NU are ... (vezi toată discuția)
Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)