avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat anaf pt dezbaterea masei succesorale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat anaf pt dezbaterea masei succesorale

În cât timp se eliberează certificatul de anaf? De la notar am primit răspunsul ca poate dura si o lună ceea ce mi se pare aberant atâta timp cât a trecut aproape un an de când a intrat în vigoare această lege și ar trebui procesat răspunsul așa cum scrie in lege la 3-5 zile!! Menționez că e vorba de Constanta.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 4 Decembrie 2016
In Constanta a fost eliberat si a doua zi si pana on 5 zile.
Mulțumesc, deci notarul nu este serios si minte! De ce numai el știe scopul acestei minciuni, zicandu-mi ca așteaptă și de acum o lună de la anaf certificate!
Ceetificatul trebuie ridicat de cel care a depus cererea, nu se trimit la notariat de anaf. Nu neaparatminte notarul, poate sunt siruatii cand dureaza mai mult.
Pt dezbaterea succesiunii durează sau cel desemnat cu munca de teren din notariat o face odată pe lună!! Pt ca trebuie odată să depună cererea și încă odată să meargă a lua răspunsul scris! Zice că e haos la anaf datorită mutării sediului și așa tine de la începutul anului! Nu prea îmi vine să cred asta!!
Notariatul trebuia sa dea o imputernicire persoanei interesate iar aceasta depunea si ridica certificatul de la anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere dosar suspendare societate mironbad mironbad Buna seara, va rog sa ma ajutati referitor la urmatoarea problema: Luni vreau sa depun un dosar de mentiuni la Registru Comertului Constanta pentru mutare ... (vezi toată discuția)
Durata succesiune . o cunostiinta a dus la notariat toate actele ... alina_25 alina_25 Durata succesiune . O cunostiinta a dus la notariat toate actele necesare cerute pentru succesiune.Ea este singura mostenitoare. Cam in cat timp se ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza sa iei certificat de grefa pentru permis retinut EuEmi EuEmi Buna ziua. Am si eu o intrebare? Stiti cumva cam cat dureaza sa ridici certificat de grefa pentru a putea ridica permisul de conducere retinut pentru alcool la ... (vezi toată discuția)