avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata succesiune . O cunostiinta a dus la notariat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata succesiune . O cunostiinta a dus la notariat toate actele ...

Durata succesiune .
O cunostiinta a dus la notariat toate actele necesare cerute pentru succesiune.Ea este singura mostenitoare.
Cam in cat timp se calculeaza ce taxe trebuie sa achite si se face toata procedura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 23:47, 18 Iulie 2021
Notarul poate face calcului imediat. Durata de soluționare este de aprox 3 luni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai cunoștința nu a avut gura sa întrebe toate lucrurile astea, când a dus actele la notariat?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2021
raluk0207, utilizator
I s-a raspuns ca sunt ocupati si ca va fi contactata.
3 luni ? i s-a spus ca fiind mostenitoare unica va fi de aproximativ 2-3 saptamani .A fost dusa in eroare?
Multumesc!
Și mai bine dacă durează până într-o lună.

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters471661 ContSters471661 Buna ziua. In data de 14 aprilie 2018 am depus la notar actele necesare pt dezbaterea succesiunii in urma decesului tatalui meu. Am platit taxele pt Cadastru, ... (vezi toată discuția)
Succesiune baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Vreau sa stiu, daca, in urma decesului tatalui meu, trebuie mers la notar pentru dezbaterea mostenirii (obtinerii certificatului de mostenitor), ... (vezi toată discuția)
Succesiune ,moșteniri am depus actele pentru succesiune acum 3 saptamani la notariat,mi ... Cody69 Cody69 Am depus actele pentru succesiune acum 3 saptamani la notariat,mi s a spus ca dureaza foarte mult verificarile si nu depind de ei ,in schimb au insistat foarte ... (vezi toată discuția)