avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament constanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament constanta

buna seara,
am o mare problema.
vreau sa vand un apartament in constanta.
sunt Casatorita, dar parintii mei nu ma lasa sa l vand .
se baga tot timpul in viata mea .
momentan e inchiriat .
dar nu am facut niciun un contract cu chiriasa .
nici nu am fost lasata sa intru in el..
e inchiriat de 3 ani.
si am avut numai probleme,
250 euro pe luna.
eu cu actuala chiriasa nu am nici un contract, dar mama s a bagat.
m am saturat sa se bage toti in viata mea.
mama a fost sa faca contractul cu actuala chiriasa acum un an jumate.
nu am contract ,

nu mi l dat,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:27, 5 Decembrie 2016
Buna seara,
Cati ani aveti?
Parintii nu inteleg ca sunteti casatorita si aveti o viata a dumneavoastra?
Ma intreb de ce parintii nu va lasa sa aveti viata dumneavoatrs si de ce nu va lasa sa va mutati in casa dumneavoastra.
Daca refuza sa va dea contractul atunci mergeti la DITL si solicitati o copie apoi somati chiriasa sa paraseasca casa in termenul legal de 30 de zile
Dupa aceia vindeti linistita.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Apartamentul din Constanta este proprietatea exclusiva a dv?
Daca sunteti unic proprietar al apartamentului si nu ati incheiat procura in favoarea mamei dv pentru a inchiria bunul imobil,mama dv risca sanctiuni penale
am avut numai probleme,

Daca dv nu ati dat acordul pentru inchiriere,daca nu ati incheiat formalitati pentru inchiriere ce fel de probleme ati avut ?
Dacă mama nu e proprietar și nu a avut împuternicire de la dvs nici nu putea închiria legal casa.
Notificați chiriasa sa se mute. Dacă nu vrea, acționați în judecata pentru evacuare (art1033-1044)
Puteți sa vindeți și acum fără vreun proces în prealabil însă e mai greu sa găsiți cumpărător dacă nu vede casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal scris de mana Egnar Egnar buna ziua spuneti-mi un proces verbal scris de mana intre mine propietar si chirias ,cu martori ,este luat i considerare in instanta?am inchiriat csa si acum ... (vezi toată discuția)
Probleme familiale vios71 vios71 Buna ziua, Datorita problemelor de sanatate ale parintilor mei de curand am convenit impreuna cu famila sa ne mutam la ei. Au un apartament cu 3 camere in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa Merlau Merlau Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema. In anul 2003 sora si mama mea au achizitionat un apartament din care fiecare detinea ... (vezi toată discuția)