avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa cu locuri de munca in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa cu locuri de munca in Germania

Buna Dimineata. Povestea este urmatoarea. Mama mea a vrut sa plece si ea la ingrijit batrani in Germania, din pacate a ales o firma de intermediere nu tocmai asa de buna. A platit 250 euro comision inainte si sa trezit ca ajunge in Germania la o firma sau stiu ce este si ramane in asteptare ca si alte femei care asteapta acolo timp de 2 -3 saptamani un loc de munca sau in cele mai rele cazuri renunta si pleaca acasa sau sunt plimbate de la o familie la alta. Firma respectiva face tot timpul asa cu oamenii, ii plimba pentru bani de transport si ii trantaluieste in Germania. Deci eu stiam ce face firma respectiva stia si mama, dar ea este mai increzatoare si a incercat marea cu degetul , fara sa asculte cand i-am zis nu te du cu firma ''X''. Intrebarea mea este urmatoare, ce pot face in privinta tepei care si-a luat-o mama, cat si firma sa nu isi mai continue activitatea sub aceasta forma inselatoare. Va multumesc si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:30, 5 Decembrie 2016
Formulati plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, intreprindere individuala sau srl smsureanu smsureanu Buna ziua! Doresc sa deschid un PFA Intreprindere individuala sau SRL, dar nu stiu sigur care forma ar fi indicata in cazul meu. Situatia este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Ingrijim bunica de 90 de ani dar notarii ne spun ca nu se mai pot face acte. felipem felipem Buna ziua, am o bunica de 90 de ani din partea mamei, bunicul a decedat mai demult. Bunica are o acasa pe numele ei. Acum 5 ani am adus-o la noi acasa unde o ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)