avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac? Ajutor de deces cetatean roman ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac? Ajutor de deces cetatean roman decedat in UK

Mama mea a murit pe 27.10.2016 in Anglia. Din cauza banilor am reusit sa o aduc in tara pe data de 2.12.2016. Pe data de 2/12/2016 dimineata am reusit sa fac traducerea legalizata a certificatului de deces cu apostila eliberat de Anglia. Pentru ajutorul de deces si inregistrarea decesului la casa de pensii este valabil certificatul de deces eliberat de Anglia tradus si legalizat aici impreuna cu apostila de la Haga ? Am inmormantat-o pe data de 4/12/2016. Ce am de facut acum? Care este urmatorul " pas " de facut?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:31, 5 Decembrie 2016
Buna ziua,
Trebuie transcris certificatul de deces la primaria unde a avut ultimul domiciliu in tara.
Solicitati ajutorul de la Casa de pensii
Dezbateti succesiunea cand doriti.
Condoleante!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces - apostila ContSters22096 ContSters22096 cetatean roman decedat in Anglia se incearca obtinerea pensie de urmas pentru copilul minor; s-a mers la Primaria Tm, insa functionarul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)