avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unirea a doua apartamente -prin scara interioara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unirea a doua apartamente -prin scara interioara

Buna ziua
As vrea sa unesc 2 apartamente prin scara interioara et.7 cu et.8 (ultimul etaj)
inainte de achizitionare apartamentul de sus am consultat un inginer de rezitenta+arhitect si mi-au dat unda verde.
Am obtinut certificatul de urbanism de la primarie, se lucreaza la proiect , am nevoie de aprobarea asociatiei de locatari si /sau a vecinilor ?
Daca vecini care ? cei din dreapta pentru fiecare etaj ? ( in stanga este liftul), trebuie si la cel de la et. 6 ( vor fi ceva modificari si la et 7 datorita scarii), sau ajunge de la asociatia de proprietari?
Exista ceva formular/cerere tip ?
Multumesc mult
Timea
Cel mai recent răspuns: cdtimea , utilizator 10:33, 19 Decembrie 2016
Este necesar acordul vecinilor sus-jos,dreapta stanga
In cazul dv ati scapat de vecinul de sus pentru ca unul dintre apartamente este situat la ultimul nivel
Este necesar sa incheiati un tabel nominal cu datele de identificare ale vecinilor care urmeaza sa dea acordul
Dupa executarea modificarii interioare,copii ale documentelor trebuiesc depuse la ocpi si la asociatia de proprietari
cdtimea a scris:
Am obtinut certificatul de urbanism de la primarie, se lucreaza la proiect , am nevoie de aprobarea asociatiei de locatari si /sau a vecinilor ?

Cititi cu atentie intregul continut al certificatului de urbanism si o sa gasiti raspunsul. Am vazut multe certificate de urbanism pe care scrie foarte clar obligatia solicitantului de a obtine acordul proprietarilor direct invecinati si al asociatiei de proprietari prin semnatura presedintelui.
Cititi pe certificat si reveniti.

Buna
In act scrie:
"Alte avize/acorduri:
Decizia comitetului executiv al Asociatiei de proprietarei si acordul proprietarilor direct afectati ( conf. Legii nr. 230/06.07.2007 art. 41)"
Din legea ce am gasit pe internet eu nu am inteles. Exista un formular pentru asemena cereri ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama ... (vezi toată discuția)
Vreau ca asociatia(de locatari) sa-si faca corect treaba!ajutati-ma! noaghium noaghium Acest site e de mare ajutor,mai ales ptr. oameni comuni,ca si mine.Eu am o mare problema cu asociatia si datorita sfatului unui domn avocat,am obtinut o copie ... (vezi toată discuția)
Constructia unui balcon la parter zolyxx zolyxx Buna ziua Asi dori sa fac un balcon la parter, din scara de la cine trebuie sa am aprobarea din partea vecinilor? De la toti sau numai de la vecinii cu care ... (vezi toată discuția)