In Adunarea Generala sa hotarat sa se monteze un sistem de supraveghere video la intrarea in bloc si la parter.......2-3 persoane nu sunt de acord cu aceasta hotarare.
Intrebare: Se poate monta sistem supraveghere video daca sa hotarat in A.G.??
O situatie asemanatoare am avut si noi . S-a propus, inainte de ad. gen ,sa se monteze sistem video . Am inscris in propunerile ad. gen , au venit , la adunare 5 pers care doreau montarea, s-a aprobat montarea ,eu am propus si s-a aprobat ca pers respective sa-si asume responsabilitatea legalitatii si sa contacteze o firma autorizata. Ad gen s-a tinut in luna martie si nici acum nu au indraznit sa-si asume responsabilitatea montari. Ei doresc sa-mi asum eu responsabilitatea (se observa din comentarile de mai sus ca pot aparea mari probleme ) ca ei nu au curajul.
elga50
Moderator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu apar niciun fel de probleme.
Politia recomanda asociatiilor de proprietari sa-si monteze un asemenea sistem de monitorizare care, in fond, i-ar ajuta si pe ei la solutionarea cazurilor antisociale.
Luati legatura cu firmele specializate si va veti lamuri ce responsabilitati aveti in mod real si nu cele inventate de amatori in ale justitiei.
Toti suntem priceputi in toate cele!!! X-(
Sigur ca nu puteti folosi acest sistem ca sa urmariti si sa santajati proprietarii, dar daca sistemul este folosit pentru scopul de a preveni si descoperi pe cei ce fac rele, n-aveti a va teme de nimic.
Daniel4x4
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
@ynocenta :
Sistemul de supraveghere este instalat la intrarea in bloc !
Cine-si petrece viata privata la intrarea in bloc, pentru numele lui D-zeu ?!?
Si de ce ar trebui acordul individual la tuturor proprietarilor din moment ce acel loc n-are nicio treaba cu viata privata ?!?
dan_crihan
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cele mai bune informatii le gasi in Ghidul privind prelucrarile de date cu caracter personal efectuate prin sisteme de supraveghere video instalate in cadru asociatiilor de proprietari, elaborat de ANSPDCP. Daca urmati pasii recomandati acolo nu veti avea probleme: justificarea necesitatii si oportunitatii pentru decizia de montare a unui sistem de supraveghere, hotarare in AG si nu acordul individual, notificare online cu 30zile inaintea montarii.
EXTREM de lamuritor acest ghid care se descarca de pe internet.