avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Masina sechestrata in italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Masina sechestrata in italia

Buna..am masina sechestrata la politia stradala in italia..a fost prins fratemiu conducand fara asigurare si centura..am platit tot ce era de platit pt a o putea ridica..problema este k eu sunt in romania si nu am degand foarte curand sa merg in italia...ei cer o impuernicire pt a o putea lua masina un nembru al familiei care se afla in it...eu vroiam sq stiu ce acte mi-ar trebui la notar ca sa fac un act de impuernicire tinand cont k eu nu mai am nici un act al masini pt k mi-au luato cu tot cu acte si nici proces verbal nu il am.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:32, 5 Decembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa trimiteti pe frate sau alta cunostinta la politia italiana si sa va dea ei un draft de imputernicire.
Cat priveste actele, exista fax, se pot scana si trimite pe net, etc.
La notar, in afara de C.I.ul dumneavoastra nu cred sa va mai trebuiasca alt act in original dar copii e bine sa aveti de pe toate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv sechestrare masina italia iojamaria iojamaria Buna seara. Asi dori sa stiu daca , in legislatia italiana , exista baza legala pentru sechestrarea unei masini, de catre carabinieri, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Mașină înmatriculată în românia, talon și numere reținute în italia cu obligația de a o asigura pe 6 luni. e imposibil să fac asta, cum îmi recuperez documentele? viorelbaitan viorelbaitan Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)