avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate fi inlocuit procurorul si org.de cercet.penala ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate fi inlocuit procurorul si org.de cercet.penala fara ordonanta si fara sa fie victima anuntata?

Acum 6 ani locuinta mi a fost sparta, dupa 112 si pl.penala dosarul a primit nup.fara sa mai fiu intrebata nimic(am depus xerocopii dupa actelr de prop.). Dupa ani vad dosarul cerut insitent,unde procurorul si org. de cercet.constata violare de dom. etc..dupa care se schimba procurorul,organul dar si incadrarea si apare NUP.spargerea a fost duminica, grup de 6pers.venit cu masini.pt. vedea dosarul am facut vreo 3cereri
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:08, 5 Decembrie 2016
Spargere e cand un necunoscut forteaza usa sau geamul si fura lucruri. Intre rude/concubini Politia de obicei nu se baga, deoarece este un litigiu in drept civil. Ma rog, poate fi vorba de furt si intre rude, dar e mult mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam) ContSters236820 ContSters236820 Salut am peste drum de mine o casa in constructi si i sa spart geamul iar persoana care are propietatea ma dat la politie cum ca eu iam spart geamul... tin sa ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza ca un dosar de la parchet sa intre pe rol? andreeapurcarea andreeapurcarea O persoana a fost violata,pt a savarsi aceasta infractiune inculpatul a mai savarsit si alte infractiuni:violare de domiciliu,amenintare.La faza locului a ... (vezi toată discuția)