Cum pot afla care este stadiul unui dosar penal al cuiva? Unul din vecinii mei are un dosar deschis și as vrea sa știu care este stadiul acestuia.
Ps: nu am nici o calitate în acel dosar asa ca nu ma pot duce sa întreb la politie. Sau pot sa cer aceasta informație "ca simplu cetatean"?
Mulțumesc
Buna dimineata.Am si eu o intrebare legata de acest topic.Sant fiica victimei decedate intr-un dosar penal in cercetare inca,privind infractiunea de omor.Am adresat o cerere de aflare si comunicare stadiu cercetare penala ,de aprox. 2 luni serviciului omoruri care se ocupa cu acest caz,si nici pana la aceasta data nu am primit niciun raspuns.Precizez ca au trecut 7 luni de la decesul mamei mele,la o luna aprox. mi-a fost pus la dispozitie dosarul de cercetare penala spre consultare,urmand ca cercetarea sa continue ,totodata asteptand si expertiza INML ,dispusa de acestia.De atunci ,nu am mai primit nici o veste.Am formulat cererea in scris,si sant in aceeasi situatie,nu am un raspuns.Ce pot face pe mai departe? Multumesc anticipat.
Amnistie
Georgetatarau
Un caz de accident de mașina mai exact 5 la nr , fărăvătămări corporale , in stare de ebrietate 0,67 expirabil.
Întrebare : poate fi acest caz ... (vezi toată discuția)