avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informatii dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informatii dosar penal

Cum pot afla care este stadiul unui dosar penal al cuiva? Unul din vecinii mei are un dosar deschis și as vrea sa știu care este stadiul acestuia.
Ps: nu am nici o calitate în acel dosar asa ca nu ma pot duce sa întreb la politie. Sau pot sa cer aceasta informație "ca simplu cetatean"?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mary6 , utilizator 10:10, 7 Decembrie 2016
Buna seara,
Daca vecinul va formuleaza o procura notariala atunci va puteti duce sa va interesati pentru el
Altfel, de ce ati fi interesat?
In faza de UP nu aveti aceasta posibilitate.
Buna dimineata.Am si eu o intrebare legata de acest topic.Sant fiica victimei decedate intr-un dosar penal in cercetare inca,privind infractiunea de omor.Am adresat o cerere de aflare si comunicare stadiu cercetare penala ,de aprox. 2 luni serviciului omoruri care se ocupa cu acest caz,si nici pana la aceasta data nu am primit niciun raspuns.Precizez ca au trecut 7 luni de la decesul mamei mele,la o luna aprox. mi-a fost pus la dispozitie dosarul de cercetare penala spre consultare,urmand ca cercetarea sa continue ,totodata asteptand si expertiza INML ,dispusa de acestia.De atunci ,nu am mai primit nici o veste.Am formulat cererea in scris,si sant in aceeasi situatie,nu am un raspuns.Ce pot face pe mai departe? Multumesc anticipat.
Reveniti cu o noua cerere sau mergeti personal la organul de UP sa va interesati.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt simplu , urmarire penala utilizator211 utilizator211 Am fost chemat la sectie pt informare ca va incepe UP. Politistul mi-a spus ca va incepe urmarirea si ca va recomanda scoaterea de sub urmarire si ca ... (vezi toată discuția)
Amnistie Georgetatarau Georgetatarau Un caz de accident de mașina mai exact 5 la nr , fărăvătămări corporale , in stare de ebrietate 0,67 expirabil. Întrebare : poate fi acest caz ... (vezi toată discuția)
Consumul de cannabis GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, din data de 29.10.2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost acuzat ca am inhalat dintr o țigară cu marijuana, mi sa facut un test de ... (vezi toată discuția)