avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt simplu , urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt simplu , urmarire penala

Am fost chemat la sectie pt informare ca va incepe UP.
Politistul mi-a spus ca va incepe urmarirea si ca va recomanda scoaterea de sub urmarire si ca procurorul mai mult ca sigur va accepta si voi primi o amenda administrativa.
Este vorba de un furt , prejudiciu de 600 ron care a fost platit si declarat de catre reclamant in care a specificat si ca nu mai vrea nimic.
Acum dupa un a de zile de la incepere inca nu am primit nici un raspuns.
Cat dureaza o urmarire in conditile in care sunt la prima abatere ?
Cel mai recent răspuns: utilizator211 , utilizator 14:32, 14 Octombrie 2013
Nu exista un termen fix,care sa stabileasca cat dureaza urmarirea penala .

Daca avea aceasta opinie, propunea NUP de la inceput, cred ca politistul va duce cu vorba mergeti sa va interesati de dosar.
unde trebuie sa merg si ce imi trebuie ? va multumesc
Mergeti intai la politist poate va lamureste in ce stadiu se afla dosarul, daca nu primiti lamuririle necesare depuneti cerere la parchet sa va comunice stadiul cercetarilor din dosar.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut? dana paraschiv dana paraschiv buna seara.as dori daca se poate un raspuns va rog.am facut plangere la politia capitalei ca politistul de la sectie unde am o plangere de furt calificat ... (vezi toată discuția)