avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot radia o masina daca am sechestru de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot radia o masina daca am sechestru de la Administratie?

Buna ziua , in urma unui proces mi s a pus sechestru pe masina , intrebarea mea este o pot radia pentru a scapa de impozitul auto ? Mentionez ca de mai bine de 1 an nu o mai folosesc .

Multumesc frumos ptr informatii!
Cel mai recent răspuns: Kis Hajnal , utilizator 09:43, 2 Noiembrie 2023
Nu
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Kis Hajnal, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare masina fara acte conforme viorel 33 viorel 33 Buna ziua. Acum 15 ani cumnatul meu si-a vandut masina incheind un\"act\" pe o foaie de hartie, propietara in acte fiind sora mea plecata din tara la vremea ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurător pe autoturism înstrăinat cu contract de comodat. cum îl pot radia? cigi cigi Buna ziua, In urma cu cativa ani am instrainat un autoturism cu un contract de comodat. Ulterior, acest autoturism a fost imprumutat unei terte persoane. ... (vezi toată discuția)
Este posibila radierea unei masini din 1982 (30 ani) ,inscrisa doar la taxe si impozite?( ea fiind dusa la centru de metale vechi cu ceva timp in urma, neavand dovada) DGBogdan88 DGBogdan88 In anul 2007 m-am mutat din sectorul 2 al Capitalei, in sectorul 5, lasand inscrise pe acea adresa 2 masini( inscrise pe numele tatalui meu).In 2010 ,tatal meu ... (vezi toată discuția)