avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... R.A.R.-ul unei masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

R.A.R.-ul unei masini

Buna ziua,
Am achizitionat o masina de la o persoana fizica din Germania. Masina a fost adusa in tara fără numere,pe platforma. Tocmai i-am scos primul(si unicul) rând de numere rosii...Am facut programare la R.A.R si doresc sa stiu daca pot sa ii fac CIV (cartea de identificare a vehiculului) pe numele sotului,având in vedere ca in contractul de vânzare cumparare sunt trecuta eu sau de ce acte am nevoie?
. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina din germania mateimirela74 mateimirela74 as dori sa ma lamuriti cu un lucru.sotul meu a cumparat o masina adusa din germania dar masina era fara numere .acte am avut doar actu de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar masina, intre sot si sotie MihaiMih MihaiMih Buna ziua! As dori va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie. Acum ceva vreme, sotia a primit cadou din partea sotului o masina. Sotul nu apare pe ... (vezi toată discuția)
Masina straina cu al 3-lea proprietar... fara fiscal Sorin83 Sorin83 Salut, de 2 luni am cumparat o masina inscrisa in alta tara. De la cine am cumparat-o , respectivul a scos numere rosii la ea. La randul lui si el a cumparat-o ... (vezi toată discuția)