as dori sa ma lamuriti cu un lucru.sotul meu a cumparat o masina adusa din germania dar masina era fara numere .acte am avut doar actu de vanzare cumparare intre neamt si sotul meu,carte de identitate al masinii si talonul acesteia. a scos primul rand de nr rosii pe numele sotului meusi acum a facut RAR +taxa de mediu +act de la fisc+etc daaaar......nu are un act doveditor precum ca masina a fost adusa pe platforma.cineva mi-a oferit nr de la platforma lui si sa faca sotul meu declaratia notariala pe propria raspundere ca a adus-o cu platforma aceeadar nu siu daca este suficient .as dori un raspuns concret cat se poate de repede va rog frumos :frantic::mothersday:
În afara acelei declaraţii este clar că nu aveţi alte dovezi, probabil a fost adusa tractata, deşi este ilegal sa circuli cu maşina în Europa în acest fel, amenzile sunt usturătoare. O astfel de declaraţie notariala poate însă produce efecte adverse având în vedere că este nereala, ar putea fi obligata persoana fizica sau juridica deţinătoare sa dacă dovada minima în acest sens, de exemplu factura, rovigneta, etc.
Decizie impunere auto
scor
Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din germania Pe actele auto sunt trecuti fostul proprietar si actualul detinator al certificatului de inmatriculare ... (vezi toată discuția)