avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina din Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina din Germania

as dori sa ma lamuriti cu un lucru.sotul meu a cumparat o masina adusa din germania dar masina era fara numere .acte am avut doar actu de vanzare cumparare intre neamt si sotul meu,carte de identitate al masinii si talonul acesteia. a scos primul rand de nr rosii pe numele sotului meusi acum a facut RAR +taxa de mediu +act de la fisc+etc daaaar......nu are un act doveditor precum ca masina a fost adusa pe platforma.cineva mi-a oferit nr de la platforma lui si sa faca sotul meu declaratia notariala pe propria raspundere ca a adus-o cu platforma aceeadar nu siu daca este suficient .as dori un raspuns concret cat se poate de repede va rog frumos :frantic::mothersday:
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
mateimirela74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 21:51, 4 Aprilie 2013
În afara acelei declaraţii este clar că nu aveţi alte dovezi, probabil a fost adusa tractata, deşi este ilegal sa circuli cu maşina în Europa în acest fel, amenzile sunt usturătoare. O astfel de declaraţie notariala poate însă produce efecte adverse având în vedere că este nereala, ar putea fi obligata persoana fizica sau juridica deţinătoare sa dacă dovada minima în acest sens, de exemplu factura, rovigneta, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tudormariancristian tudormariancristian Buna ziua, in urma cu 6 luni am cumparat un autoturism de la o persoana din judetul Timis, masina fiind de provenienta Germania, fiind la primul set de numere ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh adus din afara prin intermediar BIG_V BIG_V Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina adusa din afara si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la vanzator. Problema ar fi ca cel de la care o iau a ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere auto scor scor Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din germania Pe actele auto sunt trecuti fostul proprietar si actualul detinator al certificatului de inmatriculare ... (vezi toată discuția)