avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara. As dori sa stiu ..daca am un teren cu CF si Numar Cadastral, pe care am si o constructie(casa-neintabulata,fara numar cadastral) , atunci casa e considerata in proprietatea mea?, dar pe contractul(de garantie imobiliara) a fost trecut CF-ul terenului pentru ca casa nu este inscrisa in CF si nu are nici Numar Cadastral. Atunci casa se poate executa silit in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:54, 6 Decembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Constructia se considerata ca apartinand proprietarului terenului prin accesiune imobiliara.

In ceea ce priveste ipoteca, Codul civil prevede ca aceasta se extinde asupra bunurilor care se unesc prin accesiune cu bunul grevat.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere ipoteca prin accesiune-art. 2.355 ncc babysee babysee Poate fi considerata accesiune in temeiul art. 2355 din NCC [b]alipirea a doua terenuri apartinand aceluiasi proprietar[/b]? Dilema mea apare in masura in care ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legal constituitã asupra terenului se va întinde asupra unor construcþii noi realizate pe acesta? emanuel-arh emanuel-arh Buna ziua -Ca regula generala, in conformitate cu vechiul Cod Civil (art. 1775) bunurile viitoare nu puteau face obiectul unei ipoteci. - În acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Ececutare silita Marius Contantin Marius Contantin Buna ziua! Am si eu nevoie de toata amabilitatea dvs pentru a obtine niste raspunsuri in urmatoarea situatie: In 2007 am accesat un credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)