avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala autoturism

Buna seara.
Doresc sa efectuez radierea fiscala a unui autoturism pe care l-am vandut. Pe site-ul directiei fiscale, la categoria acte necesare radierii fiscale este mentionat "copie act ce atesta instrainarea mijlocului de transport (factura, contract de vanzare-cumparare, donatie, etc)/scoaterea din functiune/furtul/schimbarea domiciliului/incetarea contractului de leasing inainte de scadenta/scoaterea definitiva din tara a mijlocului de transport. ", fara alta observatie. Mentionez ca vanzarea s-a facut in baza unui contract semnat de ambele parti in prezenta unui avocat, contractul avand stampila biroului de avocatura.
Este acest contract valabil conform celor scrise pe site-ul directiei fiscale sau este nevoie de contractul tipizat care se regaseste pe site? (Cumparatorul este din alta localitate, prin urmare incheierea unui nou act este destul de dificila)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:53, 7 Decembrie 2016
Este un act valabil de instrainare a vehiculului.
Inscrisul pe care il detineti este doveditor pentru conventia partilor pentru tranzactionare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea masinii de la fiscal alexandrasonya alexandrasonya buna ziua am o intrebare doresc sa scot o masina de la fiscal am doar contractu de vanzare cumparare in rest nu mai am nimic la directai de taxe si impozite la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto.........ajutati-ma va rog vzolex vzolex buna problema ar fi urmatoarea: in urma cu trei luni am vandut o masina la o persoana care sta in alt judet in trei luni de zile el n-a obosit sa-l ... (vezi toată discuția)
Radire masine vanduta la care nu am numere sau talon elidabea elidabea am si eu o problema: acum cativa ani am avut o dacie pe care i-am vandut-o cumnatului meu, el i-a vandut-o altui cumnat care l-a randul lui a vandut-o ... (vezi toată discuția)