avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pfa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pfa

Buna seara.As avea o intrebare si sper sa ma lamuriti dvs.
Eu in 2008 am deschis un PFA in acest timp am platit impozitul iar contributia la sanatate au spus ca nu este nevoie sa o platesc.Cel care mi-a spus asa ceva era un domn de la Anaf.Eu de cate ori ma duceam sa platesc impozitul la marfa intrebam pt sanatate nu trebuie sa platesc ei imi spuneau ca nu fiindca nu este obligatoriu.Dupa un timp nu au mai mers vanzarile si am fost la Camera de comert si am depus actele sa inchid firma.La scurt timp primesc acasa de la Casa judeteana de Sanatate ca am de platit 40 de milioane si ca nu inchide firma pana nu platesc aceasta suma.Le-am explicat ca eu acea suma nu am din ce bani sa platesc fiindca nu lucrez si nu am nici un venit.Acum in 2016 eu am probleme grave de sanatate si am Decizie de Handicap gradul 2 accentuat si as vrea sa stiu daca cei de la Anaf imi pot lua acei bani care ii datorez la sanatate din Pensia mea de handicap?Eu sunt in stare foarte grava si cu aceasta pensie de 400 lei abia imi platesc tratamentul :(
Eu apar acum cu Firma mea la Stare Societate:Dizolvare cu lichidare(Radiere) din 19 Octombrie 2012.
Si as vrea sa stiu ce inseamana Dizolvare cu lichidare(Radiere) din 19 Octombrie 2012 adica gata este inchisa de tot? si ei nu mai pot sa imi ia banii datorati?
Multumesc mult.Astept un raspuns va rog mult.

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de starea unei firme la m.finante LucianUdrea LucianUdrea Buna ziua, Am o firma infiintata prin 2009, cand eram student. Firma nu a avut niciodata activitate, si am depus ceva declaratii pentru ea doar de vreo ... (vezi toată discuția)
Dizolvare cu lichidare (radiere) pfa Albert27 Albert27 Buna ziua, Am fost pfa timp de 3 ani, timp in care am avut incasari doar 2 ani (firma ne-a obligat sa ne facem pfa). Nu am fost niciodata sa fac declaratiile ... (vezi toată discuția)