avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dizolvare cu lichidare (radiere) PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dizolvare cu lichidare (radiere) PFA

Buna ziua,
Am fost pfa timp de 3 ani, timp in care am avut incasari doar 2 ani (firma ne-a obligat sa ne facem pfa). Nu am fost niciodata sa fac declaratiile anuale (220 sper sa nu gresesc) la administratia financiara si nu am platit niciodata impozitele. In 2012 am fost la Registrul Comertului si am depus actele pt inchidere, a fost aprobat, doar ca nu am mai mers la AF sa inchid si de acolo.
Acum am vazut ca pfa-ul este dizolvat cu lichidare (radiere) - exact asa scrie.
Vreau sa va intreb ce s-a intamplat cu datoriile mele (de la ANAF nu am mai primit nimic vis-a-vis de aceste datorii), este posibil ca acestea sa fi disparut?
Va multumesc,
Albert
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:11, 3 Aprilie 2014
Avand in vedere ca impozitele aferente P.F.A. se platesc dupa C.N.P. acestea nu au disparut odata cu radierea. Va trebui sa le platiti impreuna cu dobanzile si penalitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa deny87 deny87 Buna seara.As avea o intrebare si sper sa ma lamuriti dvs. Eu in 2008 am deschis un PFA in acest timp am platit impozitul iar contributia la sanatate au spus ... (vezi toată discuția)
Implicatii radiere firma de catre cci Mario123 Mario123 Buna ziua Am o firma pe care nu am emis niciodata vreo factura, dar am inregistrat cheltuieli. Am depus bilanturile la timp, dar am omis sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)