buna dimineata.alaltaieri instanta de fond a pronuntat o hotarare in favoarea mea anuland un pr-vb contraventie din 2011 privind ,,frumusetea de pr-vb;tarif de despagubire...........cu drumarii pt lipsa rovinietei.......anulat prin lege din 2012 disjungand de capatul de cerere privind contestatia la executare pt care suma este indisponibilizata intr-un cont din luna iunie .Ieri, dupa pronuntarea instantei de fond,ca o premiere,d-l executor judecatoresc imi trimite aceeasi poprire pe alte 2 conturi ale societatii.Intrebare:Mai pot obtine un certificat de grefa in conditiile-n care instanta de fond tocmai s-a pronuntat?Ce am de facut pt, a opri abuzurile in speta in care ffff multe pr-vb s-au emis din eroarea de comunicare intre institutiile competente cu transmiterea datelor personale si care au facut greseli grave de care se profita.Incredibil........in 2016 sa executi o soc com cu sediul din 1997 in sect.3 in baza unor (multe la un singur executor-----restul au inteles situatia) procese -vb toate emise si comunicate-n sect 2 in 2011,,,??prea mult! Multumesc pt rabdare,astept sugestii,raspunsuri,,,,,,orice,,,,,,,totul numai de bine !Cu stima!