avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinerea unui certificat de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinerea unui certificat de grefa

buna dimineata.alaltaieri instanta de fond a pronuntat o hotarare in favoarea mea anuland un pr-vb contraventie din 2011 privind ,,frumusetea de pr-vb;tarif de despagubire...........cu drumarii pt lipsa rovinietei.......anulat prin lege din 2012 disjungand de capatul de cerere privind contestatia la executare pt care suma este indisponibilizata intr-un cont din luna iunie .Ieri, dupa pronuntarea instantei de fond,ca o premiere,d-l executor judecatoresc imi trimite aceeasi poprire pe alte 2 conturi ale societatii.Intrebare:Mai pot obtine un certificat de grefa in conditiile-n care instanta de fond tocmai s-a pronuntat?Ce am de facut pt, a opri abuzurile in speta in care ffff multe pr-vb s-au emis din eroarea de comunicare intre institutiile competente cu transmiterea datelor personale si care au facut greseli grave de care se profita.Incredibil........in 2016 sa executi o soc com cu sediul din 1997 in sect.3 in baza unor (multe la un singur executor-----restul au inteles situatia) procese -vb toate emise si comunicate-n sect 2 in 2011,,,??prea mult! Multumesc pt rabdare,astept sugestii,raspunsuri,,,,,,orice,,,,,,,totul numai de bine !Cu stima!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:16, 7 Decembrie 2016
Puteti obtne certificat de grefa cu solutia dispusa in acest dosar.

Daca pe contestatia la executare nu s-a cerut si suspendarea executarii, aceasta va continua. Daca banii va sunt retinuti din cont, faceti solicitare de intoarcere a executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta unui executor judecatoresc silvana50 silvana50 buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei reale probleme aparuta dintr-o eroare,Pe scurt,reprezint o societate X cu sediul in sect,3 si un CUI (RO) ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita Buddy Buddy Buna ziua Ma vad pus in situatia de a va cere ajutorul, desi nu as fi vrut niciodata sa ajung aici :-)) Tatal meu a cumparat o rovinieta auto pentru un ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita karmelika karmelika Ma aflu in contestatie la executare si am obtinut suspendarea executarii silite prin poprire pana la solutionarea contestatiei.Am depus si cautiunea fixata ... (vezi toată discuția)