avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Repercusiuni in urma stabilirii paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Repercusiuni in urma stabilirii paternitatii

Buna ziua am o mare rugaminte la.d-voastra. Am de gand sa-l dau in judecata pe tatal copilului meu minor acum in varsta de 7 luni. Vreau sa stiu dupa recunoasterea paternitatii in urma testului ADN ce drepturi va avea acesta? Am inteles ca chiar daca nu suntem casatoriti legal am nevoie de semnatura acestuia oriunde voi avea nevoie sa-mi inscriu copilul gen cresa, gradinita etc? Daca nu locuim in acelasi oras cum pot sa impiedic asa ceva in afara de un alt proces pentru custodie exclusiva ( asta daca nu va plati pensia alimentara stabilita de instanta) multumesc frumos. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Alexandra T , utilizator 23:59, 16 Decembrie 2016
Multumesc, o seara buna!
Doamna, sa ziceti mersi de situatia asta. O liniuta in dreptul tatalui este de 1.000 de ori mai buna decat un nume al unei persoane dezinteresate. Veti fi legata de maini si de picioare si bani nu veti vedea niciodata. Legati copilul de o persoana care nu-l vrea si care ii poate face mai mult rau decat bine. Daca sperati ca astfel se va intoarce la dvs va inselati amarnic. Il veti face sa va urasca si sa se razbune prin copil. Cand va veti marita cu un om care sa va iubeasca copilul, atunci puteti trece un nume in locul liniutei. Nu tulburati apele ca nu e in avantajul dvs.
Multumesc mult doamna pentru sfat. Va doresc multa sanatate si sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu vrea s-o recunoască, doresc să știu ce șanse am să câștig un proces de stabilire a paternității Nina06 Nina06 Buna ziua, am avut o relatie cu un barbat timp de 6 luni. Am ramas insarcinata. El a incercat sa ma convinga sa intrerup sarcina si pt ca nu am putut sa fac ... (vezi toată discuția)
Copilul meu are 7 anisori si in locul numelui tatalui inca are liniuta :( claudzik86 claudzik86 Sunt Claudia,25ani din Iasi,mama unei fetite de aproape 7 anisori.un copil minunat care imi face zilele frumoase.de cand a aparut pe lume am fost ajutate de ... (vezi toată discuția)