avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am poprire pe salariu la 2 exc silite si am facut la una din ele angajament de plata.in acest moment eu am facut contestatie la executare.ce se intimpla?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:16, 8 Decembrie 2016
Am si eu o nedumerire: daca ati contestta, de ce ati mai semnat apoi angajamentul de plata?
deoarece nu puteam sa platesc ambele executari(Mai am o exec silita)
Deci nu puteati face fata mai multor executari silite, dar puteti sa platiti de bunavoie sau ati semnat angajamentul sa luati ochii creditorului ?
În acest caz contestația la executare nu mai are nici un sens, ați dat tot peste cap.
Contestația vă va fi respinsă, deoarece prin semnarea angajamentului ați recunoscut tot ce anterior ați fost contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare credit ? victor sorin victor sorin Buna ziua , Am si eu o nelamurire legata de un credit la o banca . Aceasta banca a vindut creantele catre o firma de recuperarea un urma cu ceva timp ... ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)