avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

buna ziua,
am cerut la serviciu o adeverinta pt internare cu zilele de concediu medical pe anul in curs, necesara pt o internare , nu vor sa raspunda angajatorii bsolicitarii mele, ce pot face sa obtin acea adeverinta am mare nev de ea.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 7 Decembrie 2016
Sesizati fie ITM-ul , fie Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa-mi elibereze adeverinta de salariat, necesara la spital alex68 alex68 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Trebuie sa fac o internare in spital si, conform uzantelor, am nevoi de adeverinta de salariat de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 revin cu detalii ca sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi; lucrez la o firma din data de 1 august 2006,cu contract de munca cu salariul de 5 mil brut incadrata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ajutați-mă și pe mine cu un sfat-răspuns aveam ... Niko93 Niko93 Bună ziua, ajutați-mă și pe mine cu un sfat-răspuns Aveam o întrebare legătură cu codul muncii despre concediu medical. În data de 19.12.2023 am ... (vezi toată discuția)