avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Circuit civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Circuit civil

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de ceea ce inseamna intrarea unui bun in circuitul civil, mai precis:
- CJFF dintr-un oras a dat o hotarare care stipuleaza ca nu pot fi rectificate pe cale administrativa titlurile de proprietate care au intrat in circuitul civil. Speta mea e ca exista un titlu al carui titular a decedat. Mostenitorii au deschis actiune de dezbatere si partaj care s-a suspendat pentru rectificare titlu pe cale administrativa. Intrebare: simplul deces al titularului dreptului de proprietate inseamna intrarea in circuitul civil al bunurilor? (cum pretinde primaria?) Precizez ca niciun bun din titlu nu a fost instrainat nici in timpul vietii titularului,nici dupa.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Circuit civil adema1980 adema1980 Buna ziua, Am o nelamurire legata de ceea ce inseamna intrarea unui bun in circuitul civil, mai precis: - CJFF dintr-un oras a dat o hotarare care stipuleaza ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul in care exista un proces inceput pt dezbaterea unei succesiuni, iar acest proces este suspendat pana se rectifica titlul de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate intrat in circuitul civil taspe27 taspe27 buna seara .Pentru a putea cere revocarea unui titlu de proprietate care este in neconcordanta cu adeverinta de proprietate emisa de comisia locala prin ... (vezi toată discuția)