Buna ziua,
Am o nelamurire legata de ceea ce inseamna intrarea unui bun in circuitul civil, mai precis:
- CJFF dintr-un oras a dat o hotarare care stipuleaza ca nu pot fi rectificate pe cale administrativa titlurile de proprietate care au intrat in circuitul civil. Speta mea e ca exista un titlu al carui titular a decedat. Mostenitorii au deschis actiune de dezbatere si partaj care s-a suspendat pentru rectificare titlu pe cale administrativa. Intrebare: simplul deces al titularului dreptului de proprietate inseamna intrarea in circuitul civil al bunurilor? (cum pretinde primaria?) Precizez ca niciun bun din titlu nu a fost instrainat nici in timpul vietii titularului,nici dupa.
Multumesc.
Nu va obositi, am primit hotararea instantei. Da, simplul deces al unei persoane inseamna intrarea in circuitul civil al terenului aflat in proprietatea sa. Inseamna ca-s eu nebuna....sau judecatorul (dar ei sunt dumnezei, nu?)
Daca titlul de proprietetate nu s-a inscris in cartea funciara, bunul nu a intrat in circuitul civil. Cum sa spuna judecatorii ca prin decesul unei persoane , un bun intra in circuitul civil? Este o aberatie. Puteti trimite copie dupa acea hotarare judecatoreasca ?
Circuit civil
adema1980
Buna ziua,
Am o nelamurire legata de ceea ce inseamna intrarea unui bun in circuitul civil, mai precis:
- CJFF dintr-un oras a dat o hotarare care stipuleaza ... (vezi toată discuția)