avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Lucrez intr o institutie publica cu autofinantare , in luna aprilie am fost promovat in alta functie dar fara sa mi se dea la salariu nimic , eu avand salariu cel mai mic dintre colegii cu aceeasi functie ,aceleasi studii , aceeasi vechime .Intrebarea este daca conform OUG 20 din 2016 , in care se spune ca inechitatile dintre angajatii cu aceeasi functie si studii ,dar cu salarii diferite trebuiau rezolvate , am vreun castig de cauza in instanta ?

Alte discuții în legătură

Noile salarii dupa modificarea oug 57/2015 animarsrl animarsrl Buna ziua, Ce salar de baza va avea un asistent personal al persoanei cu handicap grav de la 01.08.2016 (vezi toată discuția)
Promovare in clasa Petronia Petronia Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)
Functionari publici- aplicare ordonanta 20/2016 bibi1971 bibi1971 In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului ... (vezi toată discuția)