avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa si schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa si schimbarea locului de munca

Buna ziua,

Daca, dupa acceptarea dosarului si mutarea in noul camin va interveni schimbarea locului de munca, cum va afecta aceasta rata la banca? Ex: dupa 5 luni imi schimb locul de munca, mai bine platit sau nu , asta nu stiu, perioada nedeterminata.
Va multumesc pentru timpul acordat. Apreciez ajutorul.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:02, 8 Decembrie 2016
Nu va afecteaza rata la banca, daca salariul este acelasi sau mai mare.
Este important ca veniturile sa nu va scada sub nivelul pentru care v-ati incadrat in criteriile de eligibilitate pentru acordarea creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa, schimbare loc de munca andand333 andand333 Buna ziua....exista vreo problema daca se schimba jobul cand dosarul prima casa este la fond in analiza? ar fi vorba de o schimbare de firma...locul de munca ... (vezi toată discuția)
Preluare apartament cumpărat prin banca grecudana grecudana În 2017 am cumpărat prin credit imobiliar un apartament împreună cu concubinul meu. Avansul l.am plătit eu din vânzarea altui apartament moștenit de ... (vezi toată discuția)
Credit angajat bancar Ely_Lft Ely_Lft Buna ziua. Sunt angajata la o banca si acum doi ani am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 25 ani cu beneficii de angajat. As dori sa plec de la ... (vezi toată discuția)