avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Călătorie cu minor in România din UK
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Călătorie cu minor in România din UK

România uk
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:06, 8 Decembrie 2016
Buna ziua! In prezent ma aflu in uk impreuna cu soțul si băiatul nostru in vârsta de 8 ani. Eu impreuna cu fiul meu dorim sa plecam in țara in România pentru o perioada scurta de timp, fara soțul meu. Putem călători doar cu Pașapoartele sau avem nevoie de procura din partea soțului? Va mulțumesc!
Doar daca va si intoarceti in Uk aveti nevoie de acordul tatalui pt calatorie. Deci de acord, aveti nevoie doar cand iesiti din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi sunt necesare pentru a iesi cu copiii din tara? mikiss15 mikiss15 buna ziua! sunt casatorita si am 2 copii de 2 ani respectiv un an,iar sotul munceste in uk. in toamna acestui an vreau sa plec impreuna cu copiii la sot in ... (vezi toată discuția)