avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere administrator

Suntem un SRL. Ne recuperam creantele de la debitori in baza ordonantei de plata sau cerere cu valoare redusa. Intrebarea este daca ne putem indrepta si impotriva administratorilor avand in vedere ca debitorii nostrii sunt PFA, SRL si Intreprindere Individuala?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tudor Duca, Iasi , Avocat 13:12, 8 Decembrie 2016
Angajarea raspunderii administratorului poate fi dispusa doar de catre judecator in urma unei actiuni asociate unui dosar de faliment. Informatii extinse despre aceasta actiune gasiti in urmatorul articol de blog [ link extern ] .
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2016
Avocat Tudor Duca, Iasi, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bilet la ordin temis temis Buna ziua, Am un B.O, investit cu formula executorie si pus in executare. Executorul Judecatoresc mi-a comunicat printr-o adresa ca recuperarea creantei nu ... (vezi toată discuția)
Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)
Cerere in procedura insolventei alexa231980 alexa231980 buna ziua imi poate cineva explica cum se poate introduce o cerere de atragere a raspunderii membrilor organelor de conducere ( art. 138 din legea 85/2006) ... (vezi toată discuția)