avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bibliotecar (absolvent de liceu cu diploma) plus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bibliotecar (absolvent de liceu cu diploma) plus certificat de calificare Bibliotecar studii mediiechivalent cu bibliotecar studii postliceale?

Va rog sa imi transmiteti o clarificare privind încadrarea persoanelor (absolventi de liceu cu diploma de absolvire inainte de 2000) care au participat la programul de calificare Bibliotecar studii medii cod NC 4141.3.1. Mai exact, daca acest certificat de calificare profesionala eliberat ca urmare a participarii la Cursul de calificare Bibliotecar studii medii, de 1080 ore, poate echivala cu certificatul de competente profesionale pentru absolvirea cursurilor scolii postliceale.
Din Anexa nr. 3 la OMECT nr. 5173/2008, pct.5 deduc faptul că un Certificat de calificare profesionala Bibliotecar studii medii este corespunzător nivelului 3 avansat de calificare - Scoala postliceala si prin urmare salariatul care a absolvit aceste cursuri poate fi incadrat la studii postliceale, dar pe suplimentul descriptiv al certificatului la punctul 4. Nivelul de calificare certificat apare 3 și nu 3 avansat.
As dori sa imi transmiteti punctul dumneavoastra de vedere, respectiv daca angajatul se încadreaza in acest caz la studii medii sau studii postliceale si baza legala.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Kristin_O , utilizator 12:57, 12 Decembrie 2016
Chiar nici un punct de vedere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)