avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Flanco - produse platite si nelivrate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Flanco - produse platite si nelivrate

Buna ziua,

Am achizitionat in data de 20.11.2016 prin intermediul unui credit Cetelem 2 produse electrocasnice din magazinul Flanco Mega Mall.
Mi s-a specificat verbal la data achizitionarii ca le voi primi acasa in termen de 8 zile. Dupa expirarea acestui termen m-am prezentat in magazin sa cer detalii legate de livrare, dar angajatii nu m-au putut lamuri, mi-au spus doar ca trebuie sa mai astept. Dupa inca o saptamana am revenit in magazin unde am cerut intocmirea fisei de livrare pe loc, dupa ce am aflat initial in urma unui telefon la call center Flanco ca nici macar nu imi fusese intocmita o fisa de livrare. Mi-au intocmit o fisa de livrare si tot nu am primit produsele. Am sunat din nou la call center unde mi s-a raspuns ca sa mai astept, nu stiu ce…., avand in vedere ca pe data de 16.12.2016 trebuie sa platesc prima rata pentru creditul pe care l-am contractat pentru achizitionarea produselor pe care nu le-am primit. Mi s-a spus ca daca nu mi convine sa ma duc sa ma cert cu cei din magazin si daca vreau sa anunt si ANPC.
De fiecare data sunt mintita ca sa stau acasa ca produsele vin azi!! Acest raspuns il primesc de o saptamana. Am verificat si cu firma de transport ADD Cargo, care imi spune ca Flanco nu le da produsele, adica nu exista nicio actiune a Flanco catre curier.
Mi se pare foarte grav ce se intampla, mai ales ca produsele sunt achizitionate in baza unui credit pe care sunt obligata sa-l platesc, fara sa primesc produsele.
Ce pot sa fac? De la ANPC nu am primit inca niciun raspuns, eu sunt buna de plata pentru niste produse pe care nu le-am primit.

In ce conditii pot renunta la credit si produse sau ce actiuni sa mai intreprind ca sa se rezolve problema? M-am gandit sa fac o plangere si la politie, mi se pare ca sunt victima unei escrocherii.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2016
elyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:34, 8 Decembrie 2016
Buna ziua,
Formulati plangere la ANPC si, daca e cazul, in instanta.
Aveti contractul cu FLANCO?
Ce scrie in el despre momentul livrarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Achiziții flanco Fiul munților Fiul munților In data de 14.11.2017 am achiziționat de la magazinul Flanco din localitatea Aleșd produse in valoare de 1200 lei prin credit Cetelem pe un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Pacalit de flanco yoos26 yoos26 Buna ziua, solicit un sfat vis a-vis de cea mai recenta practica Aa Flanco. In anul 2003 luna DECEMBRIE am contractat un credit pe durata de 3 ani(valoare ... (vezi toată discuția)