avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reconstatare neaprobata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reconstatare neaprobata

una,

Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar reparatia nu era una vitala, am ales sa o aman. 

Luna trecuta am decis sa fac reparatia. Dupa demontarea pieselor, cei de la service au decis ca trebuie inlocuite si alte piese si, cel mai probabil, a mai fost un eveniment... S-a refacut devizul de reparatie si asiguratorul nu l-a aprobat pe motiv ca piesele solicitate nu apar pe constatarea initiala...

Dar la prima constatare s-a trecut doar ce se vedea, fara sa se demonteze nimic..

Cum ar trebui sa procedez in cazul acesta? 

Alte discuții în legătură

Neaprobare plata reparatie misu_flo misu_flo Buna, Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar ... (vezi toată discuția)
Care sunt metodele prin care se poate contesta evaluarea făcută de asigurător unei mașini avariate? Cristi2lawyer Cristi2lawyer Buna seara, In urma unui accident cauzat de alt participant la trafic am dus masina intr-un service pentru reconstatare. Constatarea a fost facuta la ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa casco RamonaBianca RamonaBianca Sunt posesorul unei asigurari facultativa casco, am avut un accident , s-a stabilit constatarea initiala, si mi-a fost inaintata de catre asigurator suma de ... (vezi toată discuția)