avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma student
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma student

Fiul meu este student in anul III , vrea sa infiinteze o firma...cu activitate comert on line...Mai beneficiaza de facilitati la infiintare daca m-ar lua si pe mine asociat cu un ...5 %?
multumesc...
Cel mai recent răspuns: ademar , utilizator 10:35, 3 Septembrie 2009
Nu. Sa o infiinteze el sie apoi va face cooptarea d-voastra in societate.
nu! In momentul in care nu mai e asociat unic plateste toate taxele de care a fost scutit. Are aceasta obligatie timp de 3 ani.
Cum ati rezolvat cu adeverinta de la facultate? Sau poate sunteti in situatia norocoasa in care nu aveti restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cooptare asociat nou in firma infiintata ca student scd22 scd22 Buna ziua, Am o microintreprindere cu asociat unic la infiintarea careia am beneficiat de reducerea de taxe conform HG 166/2003. Aceasta hotarare prevede ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma studenti florescu1964 florescu1964 Fiul meu doreste sa -si deschida o firma. E student anul II la Poli si indeplineste conditiile cerute ( varsta si adeverinta facultate). Este scutit de toate ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe studenti bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As fii interesat daca studentii care vor sa infiinteze un pfa beneficiaza de scutiri de la plata taxelor si tarifelor ? Va multumesc si ... (vezi toată discuția)