avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma inactiva

Buna.Am o firma declarata inactiva de finante in iunie 2009.Am depus declaratiile, s-a trimis referatul la ANAF in iulie si astept reactivarea.Rog pe cineva care este in tema sau a fost in situatia mea sa-mi spuna cat timp dureaza pana se reactiveaza firma de ANAF.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:27, 10 Septembrie 2009
din cite am mai vazut , poate dura si 6 luni sau mai mult ... asta pentru ca "reactivarea" se publica in M oficial , dupa 1001 semnaturi si avizari ...
Va multumesc.O sa-mi fac o firma noua,problema este ca spatiul apartine firmei inactive si nu stiu daca am dreptul sa fac un contract de comodare intre firme
Pai daca il faceti cu data de 1 iunie ce are daca e de comodat ;)
Firma noua nu este infiintata, abia acum vreau sa fac alta,oricum multumesc.
asta o fi ?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada reactivarii unei firme raul andrei raul andrei Buna.Ma numesc Raul si am o firma care a fost declarata inactiva pe data de 11 iunie 2009 pt nedepunerea declaratiilor.In luna iulie am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma infiintata in 2011, fara activitate din 2012 SedMaster SedMaster Buna ziua. Situatia, pe scurt, Impreuna cu un prieten, detinem o firma, infiintata in august 2011. Am avut activitate pe ea, pana in noiembrie 2011. A fost ... (vezi toată discuția)