avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere numere preferentiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere numere preferentiale

Buna m.ar interesa sa radiez o mașină cu numere preferențiale iar numerele doresc sa le pun pe o mașină neînmatriculata care doresc sa o inmatriculez pe numele tatălui meu si nu stiu cum sa procedez având in vedere ca numerele sunt pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:28, 9 Decembrie 2016
Mergeti la serviciul de inmatriculari auto si va interesati de posibilitatea rezervarii numerelor de inmatriculare.
Adresati-va serviciului inmatriculari auto,subliniati interesul pentru pastrare numere inmatriculare
Urmeaza sa achitati o taxa,urmand ca la inmatricularea unui bun mobil sa reutilizati vechile numere preferentiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare numere de inmatriculare preferentiale mcfly mcfly Va salut, Urmeaza sa inmatriculez un autoturism. Vreau numere de inmatriculare preferentiale, in schimb combinatia dorita e pastrata de un prieten care nu o ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)