avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Somajul si pensionarea anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Somajul si pensionarea anticipata partiala

Buna seara! Am si eu o nelamurire: la pensionarea anticipata partiala dupa noua lege se iau in calcul si lunile de somaj? Mentionez ca acestea au fost cu cativa ani in urma, nu doresc pensionarea direct din somaj. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 07:59, 9 Decembrie 2016
Somajul intra in calculul pensiei anticipate partiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia anticipata partiala? grecuraluca grecuraluca tatal meu este nascaut la data de 25.08.1951, anul trecut in septembrie 2011 si-a depus dosarul pentru pensionare anticipata, dupa ce a stat in somaj , ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Iulia.Stefanoiu Iulia.Stefanoiu Buna ziua. Ma intereseaza cand poate tatal meu sa iasa la pensie anticipata partiala sau la pensie la limita de varsta. Ca si date: - an nastere:15 septembrie ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia anticipata la pensia la limita de varsta mioara54 mioara54 Buna ziua ,sant pensionat anticipat ,din cei 43 ani 4 luni si 15 zile ,am :41 ani 3 luni si 13 zile in conditii normale de lucru si 2 ani si 25 zile in grupa ... (vezi toată discuția)