avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare creanta PFA inchis
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare creanta PFA inchis

Buna ziua,

Va rog frumos sa îmi comunicati temeiul legal prin care pot recupera o creanta de la reprezentantul unui PFA închis la cerere. Mentionez ca acesta a luat la cunostinta de creanta înainte de a solicita închiderea la ORC.
De asemenea, va rog sa imi spuneti daca PFA, II, IF se pot inchide la cerere la ORC chiar daca au datorii?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cas; prescriere datorii DragosCatalin87 DragosCatalin87 Stie cineva dupa cat timp se prescriu datoriile catre CAS? Am avut un PFA pe care l-am inchis acum aproximativ 5 ani. Pe atunci eram student si lucram cu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Datorie firma telefonie anycyk anycyk Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea problema.In urma cu cativa ani mi-am facut un abonament la firma de telefonie.Cu vreo doua luni inainte de incheierea ... (vezi toată discuția)