avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Se poate iesi din insolventa inainte de termenul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Se poate iesi din insolventa inainte de termenul stabilit de Tribunal?

Societatea a intrat în procedura de insolventa pe 23.11.2016.termenul este de 29.03.2017 în care se hotărăște ce se întâmplă cu aceasta.dacă în termen de 2 săptămâni de la începerea procedurii eu îmi achit toate datoriile pot sa ies din insolventa imediat și sa îmi desfășor normal activitatea?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:04, 20 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua .Da puteti.Dar trebuie intai sa asteptati sa se intocmeasca tabelul de creante ca sa se stie cifra exacta a datoriilor .Dupa aceea,dupa ce achitati in integralitate datoriile, plus onorariul lichidatorului , faceti o cerere de inchidere a procedurii la judecatorul sindic. Succes ! Marius Bote.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise catre o societate aflata in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra a prestat servicii si a emis o factura catre o societate aflata in insolventa (intrata in insolventa pe L85/2006). Scadenta de ... (vezi toată discuția)
Achitare datorii pana la sentinta de faliment marict marict puteti sa ma lamuriti asupra unei probleme... societatea pe care o administrez a intrat in insolventa-exista sentinta definitiva de intrare in insolventa-la ... (vezi toată discuția)
Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)