avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suma maxima in cont bancar persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suma maxima in cont bancar persoana fizica

Buna ziua!
As dori sa stiu pentru o peroana fizica, la ce suma trebuie sa se incadreze in contul bancar pentru a nu fi luata la intrebari de ANAF? banii ce se depun provin din ajutor primit de la familie si rude de gradul 2. Trebuie declarata suma pentru a fi impozitata?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:50, 11 Decembrie 2016
Nu se impoziteaza astfel de venituri provenite din aceste surse ci doar banca o sa va opreasca si o sa vireze la stat impozitul pe venitul din dobanda bancara.
Multumesc! totusi, nici daca sumele sunt depuse de persoana ce are contul deschis? adica nu depune altcineva in contul ei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Darius88, utilizator
Asta e altceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana ... relusideri relusideri Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana fizica inregistrata fiscal. ANAF mi-a trimis poprire la angajator si la banca pe cont. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe castigul de capital rezultat din transferul titlurilor de valoare obtinut de pers.fizice Simi14 Simi14 Buna ziua, Am si eu o nelamurire referitor la un contract bancar detinut de o PF. Obiectul contractului bancar il constituie depunerea unei sume intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Impozitare renta viagera (din marea britanie) in romania shebarebecca shebarebecca Sotul meu este cetatean britanic si poseda un certificat de inregistrare romanesc care ii atesta un drept de rezidenta in Romania, fiind casatorit cu un ... (vezi toată discuția)