avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract mentenanta reinnoit, suprapunere perioada
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract mentenanta reinnoit, suprapunere perioada

Bună ziua! Am primit un contract de mentenanță care începe de la data semnării,respectiv 09.12.2016,dar mai exista unul care expira la 31.12.2016,încheiat cu același furnizor,cu același obiect

Alte discuții în legătură

Contract de mentenanta la motoare carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Am urmatoarea situatie, si anume ca din noiembrie 2012 au intrat in functiune 2 motoare care produc energie electrica. Cu aceeeasi data trebuia ... (vezi toată discuția)
Clauza reziliere contract CarmenMCV CarmenMCV Buna ziua, Lucrez la sucursala unei firme din Ungaria. S-a decis intern ca sucursala din Romania sa se inchida la data de 31.12.2016 ( se pastreaza doar ... (vezi toată discuția)
Fortare semnare contract de mentenanta - dezvoltator locuinte cristinistor1 cristinistor1 Buna ziua, Am o problema in legatura cu abuzurile pe care le face‎ un dezvoltator cu referire la fortarea semnării unui nou contract de mentenanta ... (vezi toată discuția)