avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza reziliere contract

Buna ziua,

Lucrez la sucursala unei firme din Ungaria. S-a decis intern ca sucursala din Romania sa se inchida la data de 31.12.2016 ( se pastreaza doar numele, fara angajati) deci trebuie sa anunt furnizorii de acest lucru.
La inceputului lui 2013 am semnat in contract de Prestari Servicii cu un furnizor ce are specificat in contract o prelungire automata a perioadei contractuale din 3 in 3 ani, drept urmare noua perioada a intrat in vigoare in februarie 2016, desi nu am primit notificare privind reintrarea noii perioade.
Se cer despagubiri de 1000EUR adica 2/3 din suma ce trebuia incasata pana in 2019 pentru vrem sa inchidem contractul.
Au acest drept?
Daca aceasta posibilitate era prevazuta in contract, pot solicita acea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc-ro refuza sa inchida contractul pentru furnizare servicii internet conform perioadei contractuale anaan2016 anaan2016 Buna Ziua, Perioada contractuala a expirat in Ianuarie 2016. Am depus notificare de reziliere cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei contractuale, ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila MARLENUTA MARLENUTA Am incheiat un contract de abonament [EDITAT] in 2.4.2010, cu durata de 2 ani. As dori sa stiu daca se poate prelungi contractul doar cu o luna. Pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)