avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citata intr-un proces intentat de cel care mi-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citata intr-un proces intentat de cel care mi-a avariat masina

In data de 27.05.2016 mi-a fost lovita masina in fata de portii de catre un vecin, martori fiind copii de pe strada printre care si nepoata mea. Intrucat nu ne-am putut intelege, am mers la politia locala sa declar tamponarea. Ulterior, acestia i-au chemat sa dea declaratie pe sora mea in calitate de tutore si pe nepoata. In data de 20.06 am primit o instiintare de la Politia locala, precum si o copie a procesului verbal din care reiese ca i-a fost retinut permisul si a fost amendat. Pe procesul verbal este mentionat faptul ca autoturismul lui prezinta avarii pe bara de protectie, iar la mentiuni el a trecut ca nu este adevarat. In data de 07.12 am primit o citatie de la judecatorie in calitate de intervenient in proces cu vecinul. Ce implicatie pot avea eu in acest proces si de ce am fost citata? Mentionez ca masina nu mi-a fost reparata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:47, 11 Decembrie 2016
Ati primit citatie,deoarece vecinul a inteles sa formuleze plangere conttaventionala impotriva procesului verbal de contraventie
In instanta,dv urmeaza sa va sustineti punctul de vedere,sa precizati instantei succesiunea de evenimente in urma carora s-a produs evenimentul rutier cu pagube materiale
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata in parcare martori copii FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu Mi-a fost lovita masina parcata in fata portii de un vecin care iesea din curte. Am fost chemata de copiii care se aflau pe strada si au fost martori la ... (vezi toată discuția)
Citatie-plangere contraventionala mihaiapostoiu mihaiapostoiu am primit o citatie acasa,in legatura cu o tamponare cu masina din toamna anul trecut.sunt chemat in instanta in calitate de intervenient cu inspectoratul de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier gigel_78 gigel_78 in data de 10 .02 .2011 am avut un accident de circulatie in urma caruia am avariat un autoturismmarca matiz.. el a franat brusc si eu am intrat in el. ... (vezi toată discuția)