avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu norma de venit

Buna seara, un pfa cu norma de venit, cod caen 8559: Alte forme de invatamant n.c.a., care lucreaza doar cu persoane fizice in mediul online - folosind skipe si alte metode de interconectare - si incaseaza doar prin banca, are nevoie de casa de marcat? ce registre tb completate in aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:07, 10 Decembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa dati bon fiscal de la casa de marcat in cazul prezentat de dumneavoastra si dati clientului doar factura. Folositi acelasi registru jurnal de incasari si plati ca la orice pfa in care la incasari preluati informatii din extrasul de cont de la banca unde aveti contul pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa existent, cum deschid magazin online? Nath Nath Buna ziua, Am un PFA, care functioneaza din februarie 2016. Sediu social il am acasa iar punctul de lucru intr-un complex comercial, este un magazin de haine. ... (vezi toată discuția)
Chitanta la pfa cod caen 8559 amalia80 amalia80 Sunt inregistrata ca PFA cu cod CAEN 8559 Alte forme de invatamant n.c.a. As dori sa stiu daca pot incasa bani pe chitanta de la persoane fizice pentru ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa 2017 - obligatorie sau nu? staycu staycu Buna ziua, Am un PFA, neplatitor de tva cu: CAEN 7410 Activitati de design specializat; CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin internet; CAEN 6311 ... (vezi toată discuția)