avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plati duble la intretinere ale aceleiasi luni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plati duble la intretinere ale aceleiasi luni

Buna seara

Sumele tot mai mari de plata la intretinnere m-au determinat sa iau chitantele din urma pe mai multi ani si am constatat cu stupoare ca pe mai multe chitante am platit de mai multe ori aceeasi luna .
Astfel pe anul 2014 am platit o singura luna de doua ori, dar pe anul 2015 am platit 7 ( sapte ) luni de 2 ori.
As dori sa stiu ce anume trebuie facut.

Va multumesc anticipat,
Geta
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 10 Decembrie 2016
La ce va referiti cand spuneti ca ati platit de doua ori aceeasi luna?
- la suma de pe chitanta sau
- la data chitantei?
Aveti certitudinea ca ati facut plati integrale lunare sau cotele de intretinere au fost acoperite prin mai multe parti partiale ?
Puteti solicita fisa de evidenta a platilor efectuate si astfel aveti posibilitatea sa verificati ce plati va reveneau lunar si platile acoperite cu facturile pe care le detineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma plata intretinere incasata de administratora de doua ori pe aceeasi luna SebastianEugen SebastianEugen Buna ziua.Sunt nou inscris pe acest forum si deja vin cu o problema in legatura cu asociatia de locatari. Parintii mei in varsta de 85 de ani locuiesc intr/un ... (vezi toată discuția)
Ccc edyflo edyflo daca dintre cele 12 luni, o luna nu am carte de munca mai pot beneficia de ccc? mentionez ca am lucrat in invatamant si in luna respectiva (cand nu am avut ... (vezi toată discuția)
Raportare pe nedrept in biroul de credite Chilly02 Chilly02 Am avut un imprumut contractat in februarie 2015 la o banca. Am platit la zi fiecare rata, plateam unui agent. In data de 12 octombrie 2015 am platit ca de ... (vezi toată discuția)